el restaurant

CAN MIQUEL

l’entorn

CALA MONTGÓ

El restaurant Can Miquel es troba a la Cala Montgó, una de les zones més apreciades de la Costa Brava, la costa nord de Catalunya, a la localitat de l’Escala. Aquesta ubicació privilegiada dota al restaurant Can Miquel d’un ambient únic en el litoral català. La remor de les onades, l’aroma del mar i la calma pròpia d’una cala única fan que aquest lloc tingui una màgia especial, Tant per gaudir d’un dinar en família com per un sopar romàntic en parella, Can Miquel té un ambient que farà de cada àpat tot un esdeveniment.

el equipo

la nostra

HISTORIA

Restaurant d’origen mediterrani, dedicat a la cuina tradicional des dels seus inicis, hem crescut i evolucionat amb els nous temps i la nova cuina sempre sense deixar de banda l’essència que ens caracteritza: la cuina de proximitat i les receptes tradicionals. Donem la benvinguda a una nova generació de cuiners amb reconeguda experiència que donaran a la cuina mediterrània i de proximitat de Can Miquel el toc distintiu de contemporaneïtat que es mereix.

el restaurant

sabor a mediterrani

RESTAURANT

Cada plat elaborat a la cuina de Can Miquel té com a protagonistes productes de proximitat, elaborats de forma acurada, vigilant fins a l’últim detall per tal que en cada cullerada, pugueu assaborir un trosset de mediterrani. Productes de qualitat transformats en una fusió de sabors que recorden a la cuina tradicional de la costa catalana, sempre amb el toc especial de Can Miquel. Notes de sabor que combinen a la perfecció amb els vins de la terra. Vine a Can Miquel a assaborir l’equilibri perfecte de gust aroma i textura. Carn, peix però sobretot arrossos que et portaran el mediterrani a cada mos.